Étlap

Házias ízek, otthonos hangulat

A Csekő Kávéház és Gyorsétterem nagy figyelmet fordít az étlaptervezésre. A táplálkozás-élettani követelmények betartása mellett a fogyasztók igényeihez igazítjuk a nyersanyagok kiválasztását és az alkalmazott konyhatechnológiai műveleteket. Kínálatunkban a házias ízek és a modern reformételek mellett megtalálhatók a vegetáriánus kompozíciók is. Odafigyelünk, hogy mindig az évszakoknak megfelelő, szezonális ételek kerüljenek az asztalra. A kiegyensúlyozott étrend egyik fő eleme az ételek, ételsorok változatossága.
 

 

 

Friss, változatos ételek

Éttermünkben naponta 3 különböző levest készítünk. Főételként tejfölös és tejszínes raguk, pörkölt, rakott ételek, 2-3-féle feltéttel sült natúrszelet, többféle rántott hús található a pult kínálatában, ezekhez 4-5-féle köret választható. A könnyebb ételek kedvelői is megtalálják a nekik megfelelő fogásokat, hiszen minden nap 2-féle főzeléket, 1-2 tésztaételt, rántott zöldségeket, és 1-2-féle halételt főzünk. Akinek csak épp annyi ideje van, hogy bekapjon valamit, az gyros-tálat, pizzákat, 4-5 féle salátát, palacsintát vagy egyéb konyhai desszertet talál naponta frissülő ajánlatunkban.
 

Többféle húsétel egyedi ízkombinációkban

Számunkra fontos szempont a korszerű és változatos étlap-összeállítás. A Csekő Kávéház és Gyorsétterem naponta minimum 4-féle húsból (csirke, pulyka, sertés, marha) készít ételt, hogy mindenki kedvére választhasson. Emellett minden nap hal is kerül feldolgozásra éttermünk konyhájában. Várjuk Önt és barátait egy könnyű ebédre vagy kellemes vacsorára egyedi ízvilágunkkal, családias hangulatú éttermünkkel, és barátságos árainkkal.
 

 

Impresszum  Adatvédelem  Admin
©2009-2010 Csekő Kávéház és Gyorsétterem